SE PRISLISTEN HER

School camp bornholm – det nye lejrskolekoncept

tilpasset nutidens unge, og de samfundsmæssige vilkår i dag.

“School Camp Bornholm” skal være en “once in a lifetime week”, men den skal være billigere, hvis alle skoleelever skal få chancen. Det er en kendsgerning, at skolerne ikke længere har de samme budgetter til lejrskoler, og det er en kendsgerning, at Bornholms turisme endnu lider af alt for høje transportpriser til og fra  og rundt på øen.

Det gør vi noget ved og vi vil gerne videreudvikle konceptet i tæt “sparring” med lærere, der har tradition for at arrangere lejrskoler på Bornholm med elever, der skal på lejrskole. Det kan også være med idéer fra andre, der vil være med til at arbejde med et innovativt projekt, f.eks. unge, der selv har været på lejrskoleophold.

Er du interesseret?
Så opfordrer vi dig til snarest at kontakte os på info@sandkaasferiecenter.dk

Du er måske allerede i gang med at planlægge lejrskole i foråret 2018?

Hvor på øen skal I bo?
Sandkås ligger mellem havnebyerne Allinge og Tejn på det dejlige Nordbornholm. Centrum er badestranden, der er beliggende mellem klippeskrænter og græs klædte klitter. Bagved hæver landet sig, hvor den skønne sprækkedal “Storedal” skærer gennem det kuperede terræn. Der er en enestående udsigt over havet mod Christiansø fra vores højt beliggende naturgrund på over 30.000 m2.

Velkommen på Bornholm 
– Sandkås Feriecenter har åbent fra april til oktober.

Tradition for lejrskoler.

Bornholm har en mere end 100 år gammel tradition for at kunne håndtere næsten ethvert gæstebud – og ikke mindst lejrskoler. Uanset om jeres ”lejrskolemålsætning” er teambuilding eller har fokus på læring og faglighed, så har Bornholm bare mere at byde på. Bornholm giver jer alle muligheder for at sammensætte en aktiv og spændende lejrskoletur, som eleverne vil huske, og se tilbage på som en dejlig oplevelse

Sandkås Feriecenter har 25 års erfaring med lejrskoler
På det “traditionsrige indhold”, som rigtig mange husker fra deres egen skoletid. Det var tider!

TAG KONTAKT NU

School Camp for under en ”tudse” pr. elev

SE PRISLISTEN HER