MED DYBE RØDDER I HISTORIEN

Sandkås Feriecenters logo tager udgangspunkt i Allinge-området og Bornholms rige historiske arv. Der er især lagt vægt på tre symboler i logoet, som er tegnet i en minimalistisk grafisk stil, inspireret af fortidens helleristninger, som bl.a. er fundet flere steder på Bornholm.

Runetegnet med den stigende sol hænger over havet, imens solens runde form også kan tydes som en ø i havet. Med denne symbolik, indkapsler logoet alene Bornholms velkendte kaldenavn ‘Solskinsøen’.

Placeret i læ mellem fjeld og skov i dal-lignende terræn højt hævet med udsigt over havet tæt på havnebyen Allinge, der med sine krogede gader, gode restauranter, velassorterede butikker er et besøg værd. Stedet er en 30.000 m2 stor naturgrund uden gennemgående trafik ved den smukke Storedal.

 

Se vores guide til aktiviteter og seværdigheder på Bornholm

Stedet er meget familie- og børnevenligt. Sandkås badestrande, der ligger blot 300 m fra feriecentret. Der er store græsplæner for boldspil, hoppepude, legeplads. På centeret er der udendørs swimmingpool. Centeret råder over flere typer lejligheder med plads op til 8 personer, alle med bad og toilet.